Ubomi (1 produktov)

Ubomi

Pozdvihnite svoj zážitok z kávy

Pitie skvelej kávy nemusí nutne znamenať porušenie rozpočtu. Značka Ubomi je toho dobrým príkladom. Nie je to len tak hocijaká značka kávy. Jej čaro spočíva v kombinácii skvelej ceny, chuti a udržateľnosti, ktorú si jednoducho zamilujete. Ubomi je privátna značka, ktorá spadá pod online supermarket Roh­lik.cz.

ubomi

O výrobci

Pekáreň Minges je rodinná spoločnosť s nemeckými koreňmi, ktoré siahajú do roku 1932. Filozofiou spoločnosti je výroba a predaj prémiovej kávy – zrnkovej, mletej a kávových kapsúl. Zrnková káva sa zušľachťuje šetrným dlhodobým pražením v súlade s heslom „Dobré veci dlho vydržia“.

ubomi

Ubomi zrnkové kávy

Kávové zrná sa zbierajú a potom pomaly pražia v bubnoch pri maximálnej teplote 210 °C počas 20 minút. To dáva zrnám čas, aby sa rozvinula ich intenzívna vôňa a harmonická chuť. Odporúča sa na varenie kávy v automatickom kávovare, pákovom kávovare, moka kanvici alebo na prípravu kávy filtrovanými metódami, ako sú aeropress, chemex, french press, V60, vákuový hrniec, moka kanvica.

ubomi

Mletá káva Ubomi

Zvýšte svoj zážitok z kávy s dôkladne namletou kávou Ubomi.

ubomi

Biodegradovateľné kávové kapsule

Ubomi Coffee používa prvé kapsuly certi­fikované pre domáce kompostovanie (OK compost home). Sú vyrobené na biologickej báze a neobsahujú hliník preto, keď si vychutnáte svoju šálku kávy, môžete kapsulu jednoducho dať do záhradného kompostu. S kávovými kapsulami Ubomi podporujete udržateľnú budúcnosť.

Kávové kapsuly sú kompatibilné s kávovarmi NESPRESSO®.

ubomi

Čím sa líšia kávy?

Intenzita

Intenzitou

Intenzita určuje, ako intenzívne sa rozhodujúce arómy v káve prejavujú. Nie je dôležité množstvo aróm, ale to, ako silno a intenzívne ich cítite. Čím je hodnota vyššia, tým je chuť intenzívnejšia.

Stupeň praženia

Stupeň praženia

Stupeň praženia informuje o tom, ako silno boli zrná pražené. Vo všeobecnosti platí, že čím nižší je stupeň praženia, tým kyslejšia je káva –  sviežejšia je ovocná chuť. Čím vyšší stupeň praženia, tým výraznejšia – chuť kávy  s čokoládovými podtónmi.

Kyslosť

Kyslosť

Každé kávové zrno obsahuje prirodzene sa vyskytujúce kyseliny. Káva je ovocie, pre ktoré je typická prítomnosť kyselín. Zvyčajne ich nájdete viac v zrnách Arabica ako v zrnách Robusta. Kyslosť kávy ovplyvňuje aj stupeň praženia. To isté platí aj pre stupeň praženia. V svetlej praženej káve sú kyseliny výraznejšie ako v tmavej praženej káve. Táto kyslosť však nie je znakom chybného praženia. Naopak, dodávajú káve príjemnú ovocnú chuť.

  • Kávu s vysokým obsahom kyselín ocenia milovníci pikan­tných osvie­žujúcich chutí a sý­tych chutí
  • Tí, ktorí uprednostňujú viac pikantnú ká­vu s plnou chuťou a nádychom čokolády, odporúčame siahnuť po káve s nízkym obsahom kyselín

chuť

Chute

Káva s nižšou chuťovou hodnotou chutí hladšie a jednoduchšie. Káva s vyššou hodnotou má komplexnú a viacvrstvovú chuť. Rozhodujúce je však vždy množstvo rozpoznateľných a­róm.

ubomi

Poznáte z Rohlík.cz

Ubomi je vlastná značka online supermarketu Roh­lik.cz. A sme radi, že sme jediným pre­dajcom mimo Roh­lik.cz ktorý vám môže ponúknuť takúto kvalit­nú značku.

ubomi

Ubomi - recenzie a skúsenosti zákazníkov
Zaujíma vás, aké skúsenosti majú s produktmi Ubomi ostatní zákazníci? Mrknite sa na ich recenzie, nech nekupujete mačku vo vreci.
Ľudia hodnotia produkty v kategórii Ubomi na 100 %
Recenzia produktu: Ubomi Intense RFA mletá káva 250 g
5 / 2x
Dostačující
Recenzia produktu: Ubomi BIO Peru zrnková káva 250 g
5 / 2x
Perfektní kvalita a rychlé provedení obchodu jsem s vámi velice spokojen s pozdravem Řezanka.
Recenzia produktu: Ubomi Espresso Classico zrnková káva 1 kg
5 / 2x
Toto se opravdu nedá pít, Musel jsem to vyndat z kávovaru a cca 950 g jde na kompost.