Vychutnajte si bohatú chuť a vôňu zrnkovej kávy bez kofeínu, ktorá je ideálna pre tých, ktorí si radšej vychutnávajú svoju obľúbenú šálku bez kofeínu. Viac informácií
Skladom 5 a viac kusov, Zajtra od 18:00 u vás. Viac informácií
Doprava ZADARMO pri nákupe nad 59 €
Ubomi Arabica Bezkofeínová zrnková káva CO2 250 gVšetko o produkteDoplňujúce informácieHodnotenie produktu
Pozdvihnite svoj zážitok z kávy
Vychutnajte si bohatú chuť a vôňu bezkofeínovej kávy bez kofeínu, ktorá je ideálna pre tých, ktorí si radšej vychutnávajú svoju obľúbenú šálku bez kofeínu. Táto káva, starostlivo pripravená pomocou šetrného procesu dekofeinizácie CO2, si zachováva svoj prirodzený chuťový profil a arómu, čo zaručuje uspokojivý zážitok pri každom dúšku. Vydajte sa na cestu chuti s našou kávou, ktorá sa vyrába zo zŕn Arabica pestovaných na kávových plantážach v Hondurase.
Piť skvelú kávu nemusí nevyhnutne znamenať porušenie vášho rozpočtu. Značka Ubomi je toho najlepším príkladom. Nie je to len tak hocijaká značka kávy. Jej čaro spočíva v kombinácii skvelej ceny, chuti a udržateľnosti, ktorú si jednoducho zamilujete.
Intenzita
Slabá
Stupeň praženia
Nízky stupeň praženia
Kyslosť
Jemna
Chuť
Stredná
Proces odstraňovania kofeínu CO2
Proces využíva oxid uhličitý (CO2) na šetrné odstránenie kofeínu z kávových zŕn pri zachovaní ich kvality. Zrnká sú vystavené vysoko stlačenému oxidu uhličitému. Ten pôsobí ako rozpúšťadlo a selektívne extrahuje kofeín z kávových zŕn, pričom zachováva ostatné aromatické zlúčeniny. Kofeínom nasýtený CO2 sa potom oddelí od zŕn a zanechá bezkofeínové zrná s minimálnou stratou chuti a arómy.
Čo znamená kyslosť kávy?
Každé kávové zrno obsahuje prirodzene sa vyskytujúce kyseliny. Káva je ovocie, pre ktoré je typická prítomnosť kyselín. Zvyčajne ich nájdete viac v zrnách Arabica ako v zrnách Robusta. Kyslosť kávy ovplyvňuje aj stupeň praženia. To isté platí aj pre stupeň praženia. Kyseliny sú výraznejšie v svetlej praženej káve ako v tmavej praženej káve. Táto kyslosť však nie je znakom chybného praženia. Naopak, dodávajú káve príjemnú ovocnú chuť.
- Vysokokyslú kávu ocenia milovníci pikantnejších a osviežujúcich chutí.
- Pre tých, ktorí dávajú prednosť pikantnejšej šálke s plnou chuťou a nádychom čokolády, odporúčame siahnuť po nízkokyslíkovej káve.
Stupeň praženia
Stupeň praženia informuje o tom, ako silno boli zrná pražené. Vo všeobecnosti platí, že čím je stupeň praženia nižší, tým je káva kyslejšia – svieža ovocná chuť. Čím vyšší stupeň praženia, tým výraznejšia je chuť kávy –kávová chuť s čokoládovým podtónom.
Chuť
Káva s nižšou chuťovou hodnotou chutí jemnejšie a jednoduchšie. Káva s vyššou hodnotou má komplexnú a viacvrstvovú chuť. Rozhodujúce je však vždy množstvo badateľných aróm.
Intenzita
Určuje, ako intenzívne sa v káve prejavujú rozhodujúce arómy. Nie je dôležité množstvo aróm, ale to, ako silno a intenzívne ich cítite. Čím vyššia je hodnota, tým intenzívnejšia je aróma.
Príprava kávy
- Pripravte si kávu tak, ako ju máte radi
- Doporučuje sa na prípravu kávy v automatickom kávovare, pákovom kávovare, moka kanvici alebo na prípravu filtrovanými metódami, ako sú aeropress, chemex, french press, V60, vákuový hrniec, moka kanvica

Poznáte z Rohlík.cz
Ubomi je vlastná značka online supermarketu Rohlik.cz. A sme radi, že sme jediným predajcom mimo Rohlik.cz ktorý vám môže ponúknuť takúto kvalitnú značku
Zloženie
Káva Arabica.
Vyskúšajte tiež ostatné výrobky značky Ubomi, ktoré sú v kategóriách Akcie a zľavy a Potraviny, nápoje. Produkt ohodnotilo 11 zákazníkov a 100 % by ho odporúčalo. Výrobok kúpite so zľavou 15 %. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Zrnková káva.


