100% natívna srvátka predstavuje absolútnu špičku medzi proteínmi - vďaka použitej natívnej technológii sa nedá porovnať s bežnými srvátkovými proteínmi, kde sa bielkoviny získavajú zo srvátky, sekundárneho produktu, a nie priamo z mlieka.
Hlavné výhody výrobku:
- 100 % bielkovín sa získava šetrne priamo z čerstvého mlieka pochádzajúceho od kontrolovaných európskych kráv kŕmených výlučne trávou, raz pasterizovaného = maximálna možná účinnosť a čistota
- 80 g bielkovín na 100 g
- Vysokokvalitné bielkoviny - viac ako 6 g BCAA na porciu (35 g) - najvyšší obsah esenciálnych aminokyselín
- Obsahuje štvrtú generáciu priateľských baktérií DUOLAC
- Kvalita a parametre veľmi podobné ľudskému mlieku
- Bez nečistôt obsiahnutých v bežných srvátkových bielkovinách
- Čistá a prirodzená chuť
Akkoľvek sú srvátkové bielkoviny pre organizmus zďaleka najcennejšie zo všetkých bielkovín, rôzne spôsoby spracovania vedú k veľmi odlišným typom týchto bielkovín z hľadiska zloženia, nečistôt a chuti. A tu jedine natívna technológia môže zaručiť parametre čo najbližšie k pôvodnej prirodzenej forme molekúl srvátky obsiahnutých v čerstvom mlieku. Molekuly sa totiž získavajú priamo z mlieka, čím sa nepoškodzujú, ako je to v prípade konvenčnej výroby.
Výhodou je aj jedna pasterizácia - bežne sa pasterizuje dvakrát, čo denaturuje molekuly bielkovín. Okrem toho celý proces spracovania prebieha len pri desiatich stupňoch Celzia.
Vyšší obsah aminokyselín
Metóda spracovania samozrejme ovplyvní obsah aminokyselín - 100% Native Whey obsahuje až o 16 % viac L-leucínu, viac esenciálnych aminokyselín a takmer o 40 % viac cystínu v porovnaní s konvenčne vyrábanými srvátkovými bielkovinami.
Priateľské baktérie DUOLAC
Probiotiká svojím pôsobením úzko súvisia s funkciou tráviaceho traktu, a teda so vstrebávaním prijatých živín. Ak sú však nesprávne skladované, výrazne to ovplyvní ich účinnosť. Preto spoločnosť Cell Biotech prišla s patentovanou, v poradí už štvrtou generáciou príjemných baktérií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) skladovaných pomocou špeciálnej chladiacej technológie, peptidov a polysacharidov, ktoré baktériám dodávajú trvalú stabilitu a zabezpečujú, že sa prevažná väčšina z nich dostane do tráviaceho traktu živá a v dobrom stave.
Dávkovanie:
- Zmiešajte 35 g (približne 1 zarovnaná 60 ml odmerka*) s 250 ml vody v šejkri alebo mixéri
- Pre hustejšiu, krémovejšiu alebo intenzívnejšiu chuť zmiešajte s menším množstvom vody alebo mlieka
- Konzumujte 2-3 porcie denne
- *Veľkosť je uvedená v balení
- Počas prepravy môže klesnúť na dno
Nutričné informácie príchuť chocolate perfection (čokoláda)
Výživové údaje |
100 g |
35 g* |
Energetická hodnota |
1513 kJ / 356 kcal |
529 kJ / 125 kcal |
Tuk |
1,0 g |
<0,5 g |
Sacharidy |
6,1 g |
2,1 g |
Vláknina |
1,5 g |
0,5 g |
Bielkoviny |
80 g |
28 g |
Soľ |
0,45 g |
0,16 g |
Bifidobacterium Bifidum |
600 000 000 KTJ |
210 000 000 KTJ |
Lactobacillus Rhamnosus |
600 000 000 KTJ |
210 000 000 KTJ |
Lactobacillus Acidophilus |
600 000 000 KTJ |
210 000 000 KTJ |
Profil základných aminokyselín: |
||
Leucin |
11717 mg |
|
Izoleucín |
5320 mg |
|
Valin |
5378 mg |
|
Lysin |
9200 mg |
|
Metionín |
2394 mg |
|
Fenylalanín |
3847 mg |
|
Threonine |
4850 mg |
|
Tryptofán |
2108 mg |
|
Profil podmienečne nevyhnutných aminokyselín: |
||
Arginín |
2677 mg |
|
Cystín |
2468 mg |
|
Kyselina glutámová |
17652 mg |
|
Histidín |
2153 mg |
|
Prolin |
5701 mg |
|
Tyrozín |
3888 mg |
|
Profil neesenciálnych aminokyselín: |
||
Alanín |
4322 mg |
|
Kyselina asparágová |
10268 mg |
|
Glycín |
1801 mg |
|
Serin |
4477 mg |
*1 dávka zodpovedá 35 g. Balenie obsahuje 51 dávok.
KTJ – Kolónie tvoriace jednotky v čase výroby.
Upozornenie:
- Nevhodné pre deti, mladistvých do 16 rokov, tehotné a dojčiace ženy
- Neprekračujte odporúčanú dennú dávku
- Nie je náhradou pestrej stravy
- Skladujte na suchom a chladnom mieste mimo dosahu detí
- Po otvorení a použití vždy pevne zaskrutkujte uzáver
- Spotrebujte do 3 mesiacov od otvorenia alebo do dátumu spotreby
- Vhodné pre vegetariánov
- Môže obsahovať stopy vajec
Zloženie
Natívny srvátkový izolát (64 %), instantný natívny srvátkový koncentrát (30 %) (ultrafiltrovaný natívny srvátkový koncentrát), emulgátor sójový lecitín, kakaový prášok, aróma, zahusťovadlo celulózová guma, sladidlá (sukralóza, glykozidy steviolu), viaczložková zmes probiotických kultúr LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus).
Pozrite tiež ďalšie produkty značky Reflex Nutrition, ktoré nájdete v kategóriách Šport, Výživové doplnky a Proteíny. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Srvátkové proteíny (WHEY).
EAN | 5033579014043 |
Značka | Reflex Nutrition |
Veľkosť balenia | 2 kg |
Forma | Prášok na výrobu nápoja |
Pre | Pre dospelých |
Režim výdaja | Doplňky stravy |
Proteíny - Zdroj | Živočíšne |
Proteíny - Surovina | Srvátka |
Proteíny - Obsah | 76-80% proteínov |
Proteíny - Srvátkové proteíny | Koncentráty (WPC) |
Príchuť | Čokoláda |
Vlastnosti | Pre vegetariánov |
Cesta podania | Perorálne - prehĺta sa |
Krajina pôvodu | Veľká Británia |
Originálny názov | 100% Whey Protein 2kg čokoláda |