NUTREND Whey protein Vanilla je proteínový prášok na prípravu srvátkových proteínových nápojov. Proteín je prospešný pre rast a udržanie svalovej hmoty a dopĺňa telu potrebné živiny. Vychutnajte si lahodnú desiatu na doplnenie energie od spoločnosti NUTREND. Viac informácií

Skladom 5 a viac kusov, Zajtra od 12:00 u vás. Viac informácií
Doprava ZADARMO pri nákupe nad 59 €
Zaženie hladu a chuti na sladké. Bielkoviny prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty a zároveň dodávajú telu potrebné živiny.
Vlastnosti:
- Zmes na prípravu ochuteného nealkoholického nápoja
- Srvátkový proteín
- Na doplnenie bielkovín
- Vanilková príchuť
Príprava
NUTREND Whey protein Strawberry je proteínový prášok na prípravu srvátkových proteínových nápojov. Proteín je prospešný pre rast a udržanie svalovej hmoty a doplní telu potrebné živiny. Vychutnajte si lahodnú desiatu na doplnenie energie od spoločnosti NUTREND.
Odporúčané dávkovanie (390 g):
- Dávkujte 32 g (cca 1 a 3/4 odmerky) v 250 ml vody a po jednej minúte skonzumujte
- V závislosti od vašej dennej potreby bielkovín konzumujte 1 - 3 dávky denne, medzi jedlami
- Po otvorení skladujte pri teplote do 25 ºC a spotrebujte do 3 mesiacov
Nutričné hodnoty
| Chuť: vanilka | 100 g |
|---|---|
| Energetická hodnota | 1 650 kJ/391 kcal |
| Tuky | 5,5 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny | 3,6 g |
| Sacharidy | 8 g |
| z toho cukry | 7 g |
| Vláknina | 6,5 g |
| Bielkoviny | 74 g |
| Soľ | 1,6 g |
Upozornenie
Nie je určené pre deti do 12 rokov.
Zloženie
Srvátkový proteínový koncentrát (obsahuje slnečnicový lecitín a protihrudkujúcu látku fosforečnan vápenatý), zvýrazňovač chuti glycín, inulín, sušené plnotučné mlieko, aróma, zahusťovadlo xantánová guma, sladidlá acesulfam K a sukralóza, chlorid sodný, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, farbivo betakarotén. Môže obsahovať stopy sóje.
Vyskúšajte tiež ďalšie výrobky značky Nutrend, ktoré nájdete v kategóriách Šport, Výživové doplnky a Proteíny. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Srvátkové proteíny (WHEY).









