Základný tvar cestovín z čisto talianskej tvrdej pšenice. Cestoviny Rapunzel sú vyrábané tradičným pomalým sušením, nelepia sa a nerozvaria.
Môžete mať v utorok 13. 6.Základný tvar cestovín z celozrnnej tvrdej pšenice. Cestoviny Rapunzel sú vyrábané z talianskej pšenice pomalým sušením. Nerozvaria sa a nelepia sa.
Môžete mať v utorok 13. 6.Sterilizované červené fazule druhu červená ľadvinka v slanom náleve sú vynikajúcim riešením pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín.
Môžete mať v utorok 13. 6.Penne sú krátke rúrky s jemným vrúbkovaním a skosenými koncami. Vďaka vrúbkovanie na nich lipne dobre omáčka, ktorá sa vďaka skoseným koncom ľahko dostáva aj dovnútra cestovín.
Môžete mať v pondelok 12. 6.Vyrobený z kukuričného škrobu a pravej Bourbon vanilky (1,5%). Bez cukru, aróm a farbív. Z jedného vrecka pripravíme 0,5 l pudingu.
Môžete mať v pondelok 12. 6.Mladý zelený hrášok vypestovaný v Taliansku podľa zásad ekologického poľnohospodárstva sa rýchlo dovezie do závodu na zpracovanie, kde je olúpaný, očistený, zaliaty soľným roztokom a zavarený do plechoviek.
Môžete mať v pondelok 12. 6.Paradajkový pretlak (78%), trstinový cukor, ocot, morská soľ, cibuľa, korenie (zázvor, klinček, kurkuma, muškátový kvet). Z 1,2 kg paradajok a bez zahusťovadiel.
Môžete mať v utorok 13. 6.Výnimočná varianta obľúbenej nátierky SAMBA bez mlieka s vyšším obsahom kakaa. Obsahuje 45% šetrne pražených mletých lieskových orieškov a 14,5% kakaa.
Môžete mať v utorok 13. 6.Vynikajúca mliečna čokoláda plnená krémom z mlieka a kokosu. Čokoláda je sladená sušenou trstinovou šťavou Rapadura a prírodným trstinovým cukrom Cristallino.
Môžete mať v utorok 13. 6.Veľmi jemná pomazánka s 33 % lieskových orieškov, voňavým kakaom a pravou Bourbon vanilkou. Miesto mlieka obsahuje lupinovú múčku, a je proto vhodná i pre vegánov.
Môžete mať v utorok 13. 6.Tieto lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave bola vyrobená v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena.
Môžete mať v piatok 9. 6.Paradajková omáčka Família je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnych čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena. Paradajky bola dopestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Môžete mať v piatok 9. 6.Jemná veľmi hutná paradajková omáčka na cestoviny pre deti, sladená len mrkvovou šťavou a jemne ochutená. Vynikajúca chuť pre malé.
Môžete mať v piatok 9. 6.Základná paradajková omáčka na cestoviny s jemnou chuťou zeleniny, bez zahusťovadiel a cukru. Veľmi výhodná cena za veľké balenie.
Môžete mať v piatok 9. 6.Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny. Bola vyrobená v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Môžete mať v piatok 9. 6.Tieto prirodzene bezlepkové špagety sú vhodné pre bezlepkovú diétu (pri ochorení celiakiou) a slúžia ako bezlepková náhrada klasických cestovín z tvrdej pšenice.
Môžete mať v utorok 13. 6.Feferónkový krém je vyrobený z čerstvých talianskych bio feferóniek vyzretých na slnku. Počas šetrnej prípravy si krém uchováva prírodnú vôňu a chuť.
Môžete mať v piatok 9. 6.Jemná "mléčná" čokoláda s nugátovou náplní, která místo mléka obsahuje sušený rýžový sirup, a je tudíž vhodná i pro vegany.
Môžete mať v utorok 13. 6.Luxusná nátierka s 26% makadamových orieškov parfumovaná pravú Bourbon vanilkou.
Môžete mať v utorok 13. 6.Vynikajúca tyčinka s výrazne kakaovou chuťou s vôňou vanilky pomaranča. Sladená je iba ďatľami, marhuľami medom. Chuťovo vyhovuje milovníkom čokolády kakaa.
Môžete mať vo štvrtok 8. 6.