Resveratrol - Doplnok stravy
Resveratrol je prírodný antioxidant. Nachádza sa v japonskom chvojníku. Prirodzene sa vyskytuje aj v šupkách a jadierkach modrého hrozna (Vitis vinifera), šupkách a jadierkach čiernych ríbezlí, čučoriedkach, arašidoch, šupkách grapefruitov.
Užívatel…
50mg 90cps 90 kapsúl
Patentované zloženie Eveloru® obsahuje trans-resveratrol, účinnú formu resveratrolu. Procesom mikronizácie sa zvyšuje vstrebateľnosť a biodosiahnuteľnosť resveratrolu v tele na dosiahnutie lepšej účinnosti.
Antioxidant Astaxantín + Resveratrol 60 kapsúl
Antioxidant Double Power je výživový doplnok v najvyššej prípustnej koncentrácii. Astaxantín sa vyrába zo sladkovodnej riasy Haematococcus pluvialis. Resveratrol sa získava z japonského chrastavca. Prémiová kvalita vás poteší svojimi účinkami.
Brainmax Performance Epigenetic Complex 60 kapsúl
Komplex najsilnejších antioxidantov s preukázaným priaznivým účinkom proti reakciám. Epigenetikum je užitočné najmä vtedy, keď chcete okrem potlačenia príznakov riešiť aj príčinu problému.
MOVit Energy LONGEVITY - Resveratrol 300 mg, 60 kapsúl
Resveratrol je silný antioxidant, ktorý sa nachádza v červenom víne a hrozne a prispieva k normálnej činnosti kardiovaskulárneho systému.




Čo je resveratrol?
Resveratrol je prírodný polyfenol známy predovšetkým vďaka červenému vínu. Nájdeme ho v šupkách červeného hrozna, čučoriedkach, arašidoch alebo napríklad v japonskom drievku (Polygonum cuspidatum) – ten je tiež jedným z hlavných zdrojov pre výživové doplnky.
Prečo je resveratrol taký obľúbený?
Resveratrol si získal pozornosť vedcov ako molekula spojená s dlhovekosťou. Skúma sa pre svoje antioxidačné, protizápalové a bunkové ochranné účinky.
Štúdie ukazujú, že môže ovplyvňovať:
- aktiváciu sirtuínov – enzýmov spojených s reguláciou starnutia a metabolizmu
- .
- ochranu buniek pred oxidačným stresom
- kardiovaskulárne zdravie – podpora pružnosti ciev a zníženie oxidácie LDL cholesterolu
- možná úloha pri metabolickej rovnováhe a citlivosti na inzulín
Resveratrol sa niekedy uvádza ako súčasť takzvaného "Francúzskeho paradoxu" – fenoménu, podľa ktorého majú Francúzi relatívne nízky výskyt srdcových ochorení napriek tomu, že konzumujú stravu bohatú na tuky. Jedným z vysvetlení je pravidelná, mierna konzumácia červeného vína bohatého na resveratrol.
Ako sa dopĺňa?
Telo ho z potravy vstrebáva v malých množstvách, preto sa resveratrol často užíva vo forme doplnkov stravy – najčastejšie ako trans-resveratrol (biologicky aktívna forma), ideálne v kombinácii s piperínom pre lepšie vstrebávanie.
Produkty z kategórie Resveratrol sme pre vás zoradili od najlepšie hodnotených. Pozrite sa na produkty z kategórie Resveratrol zoradené od tých najlacnejších. Kategóriu Resveratrol sme pre vás tiež poskladali od najkvalitnejších.