Resveratrol - Doplnok stravy
Resveratrol je prírodný antioxidant. Nachádza sa v japonskom chvojníku. Prirodzene sa vyskytuje aj v šupkách a jadierkach modrého hrozna (Vitis vinifera), šupkách a jadierkach čiernych ríbezlí, čučoriedkach, arašidoch, šupkách grapefruitov.
Užívatel…
50mg 90cps 90 kapsúl
Patentované zloženie Eveloru® obsahuje trans-resveratrol, účinnú formu resveratrolu. Procesom mikronizácie sa zvyšuje vstrebateľnosť a biodosiahnuteľnosť resveratrolu v tele na dosiahnutie lepšej účinnosti.
Antioxidant Astaxantín + Resveratrol 60 kapsúl
Antioxidant Double Power je výživový doplnok v najvyššej prípustnej koncentrácii. Astaxantín sa vyrába zo sladkovodnej riasy Haematococcus pluvialis. Resveratrol sa získava z japonského chrastavca. Prémiová kvalita vás poteší svojimi účinkami.
MOVit Energy LONGEVITY - Resveratrol 300 mg, 60 kapsúl
Resveratrol je silný antioxidant, ktorý sa nachádza v červenom víne a hrozne a prispieva k normálnej činnosti kardiovaskulárneho systému.
Brainmax Performance Epigenetic Complex 60 kapsúl
Komplex najsilnejších antioxidantov s preukázaným priaznivým účinkom proti reakciám. Epigenetikum je užitočné najmä vtedy, keď chcete okrem potlačenia príznakov riešiť aj príčinu problému.




Čo je resveratrol?
Resveratrol je prírodný polyfenol známy predovšetkým vďaka červenému vínu. Nájdeme ho v šupkách červeného hrozna, čučoriedkach, arašidoch alebo napríklad v japonskom drievku (Polygonum cuspidatum) – ten je tiež jedným z hlavných zdrojov pre výživové doplnky.
Prečo je resveratrol taký obľúbený?
Resveratrol si získal pozornosť vedcov ako molekula spojená s dlhovekosťou. Skúma sa pre svoje antioxidačné, protizápalové a bunkové ochranné účinky.
Štúdie ukazujú, že môže ovplyvňovať:
- aktiváciu sirtuínov – enzýmov spojených s reguláciou starnutia a metabolizmu
- .
- ochranu buniek pred oxidačným stresom
- kardiovaskulárne zdravie – podpora pružnosti ciev a zníženie oxidácie LDL cholesterolu
- možná úloha pri metabolickej rovnováhe a citlivosti na inzulín
Resveratrol sa niekedy uvádza ako súčasť takzvaného "Francúzskeho paradoxu" – fenoménu, podľa ktorého majú Francúzi relatívne nízky výskyt srdcových ochorení napriek tomu, že konzumujú stravu bohatú na tuky. Jedným z vysvetlení je pravidelná, mierna konzumácia červeného vína bohatého na resveratrol.
Ako sa dopĺňa?
Telo ho z potravy vstrebáva v malých množstvách, preto sa resveratrol často užíva vo forme doplnkov stravy – najčastejšie ako trans-resveratrol (biologicky aktívna forma), ideálne v kombinácii s piperínom pre lepšie vstrebávanie.
Pozrite sa na produkty z kategórie Resveratrol zoradené od tých najlacnejších. Kategóriu Resveratrol sme pre vás tiež poskladali od najkvalitnejších. Kategóriu Resveratrol sme pre vás zoradili od najpredávanejších.

