Nutrilon Profutura Cesarbiotik 2 pokračovacie mlieko 6-12 mes. 800 g

Je určená pre rodičov, ktorí chcú podporiť vyvíjajúci sa imunitný systém …

Zobraziť viac

Je určená pre rodičov, ktorí chcú podporiť vyvíjajúci sa imunitný systém svojho dieťata. Bez palmového oleja. Balenie je v praktickom a plne recyklovateľnom balení. Podľa požiadaviek legislatívy ako všetky pokračovacie mlieka obsahuje vitamíny C a D, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.

Môžete mať v pondelok 29. 4.  viac info
2ks skladom
V Pilulka Boxe už v pondelok 29. 4. od 12:00
Pilulka Expresom už v pondelok 29. 4. od 09:00
26 €22,90 €
Cena za 10 g: 0,29 €
  • Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

    Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

  • Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

    Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

  • Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

    Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

Zákazníci odporúčajú Zákazníci odporúčajú
Nakupujte spoločne
Nutrilon Profutura Cesarbiotik 2 pokračovacie mlieko 6-12 mes. 800 g
Hodnotenie produktu 5
plusNutrilon Comfort & Colics 800 g
Ušetríte 3,10 €
Nutrilon Profutura Cesarbiotik 2 pokračovacie mlieko 6-12 mes. 800 g
+ Nutrilon Comfort & Colics 800 g
46,90 €43,80 €
Ušetríte 3,10 €
Nutrilon Profutura Cesarbiotik 2 pokračovacie mlieko 6-12 mes. 800 g
+ Nutrilon Profutura® DUOBIOTIK™ 1 počiatočné mlieko od narodenia, 800 g
52,90 €49,80 €
5
Zákazník odporúča

100% zákazníkov odporúča

Hodnotilo 43 zákazníkov
Napísať hodnotenie
5
42x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Má kvalitné zloženie
100%
Má výhodné balenie
100%
Obsahuje všetky dôležité zložky výživy
100%

Vedeli ste, že imunitný systém dieťaťa je počas prirodzeného pôrodu podporovaný bifidobaktériami matky, ktoré prenikajú do čriev dieťaťa?

To najlepšie od Nutrilonu, čo môžu nároční rodičia dopriať svojmu bábätku

Predstavujeme NOVINKU – UNIKÁTNU RECEPTÚRU pokračovacieho dojčenského mlieka Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™, inšpirovanú potrebami detí narodených cisárskym rezom, ktoré nemôžu byť dojčené. Receptúra je bez palmového oleja, špeciálne vyvinutá na podporu imunitného systému* dieťaťa. Balenie je v praktickom a plne recyklovateľnom o­bale.

Nutrilon

Pre deti narodené cisárskym rezom, ktoré nemôžu byť dojčené od uk. 6. mesiaca

Nutrilon

50 rokov výskumu materského mlieka

Nutrilon

Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému*

Nutrilon

Receptúra neobsahuje palmový olej

*Všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny C a D podľa požiadaviek legislatívy.

Nutrilon: „Zloženie materského mlieka je našou inšpiráciou“ ​

„K rozvoju črevnej mikrobioty u detí dochádza už v ranom detstve a je ovplyvnené mnohými faktormi, jedným z nich aj výživou bábätka. Materské mlieko obsahuje oligosacharidy a tiež živé baktérie, čo je pre bábätko veľmi prospešné. Vďaka nášmu špecializovanému tímu vedcov odovzdávame všetky naše znalosti spojené s prírodným zázrakom zrodenia, aby ste si mohli byť istí pri výžive vašich najmilších, narodených cisárskym rezom.“

Nutrilon
Probiotiká Bifidobacterium breve

Probiotika Bifidobacterium breve

Bifidobacterium breve je jedným z približne 400 kmeňov baktérií. Ide o typ prirodzene sa vyskytujúci v črevách dojčených detí. Sú označované ako probiotiká alebo aj ako priateľské baktérie.

Balení je šetrné k přírodě

Balenie je šetrné k prírode

Dóza je teraz v plne recyklovateľnom obale. Je navrhnutá tak, aby chránila obsah pred kontamináciou a vysypaním a prinášala tak vyšší komfort.

Prebiotika GOS/FOS a oligosacharid mateřského mléka 2´FL

Prebiotiká GOS/FOS a oligosacharid materského mlieka 2'FL

Obsahuje unikátnu zmes prebiotík GOS/FOS a tiež oligosacharid HMO 2'FL (2'fukosyllaktóza).

Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ – novinka na trhu a navíc v moderním designu
Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ – novinka na trhu a navíc v moderním designu
Nutrilon

Nutrilon: To najlepšie z prírody

„Už 50 rokov sa venujeme odkrývaniu tajomstva materského mlieka, najlepšej výživy pre imunitu detí. Vkladáme všetky naše znalosti do receptúr podporujúcich imunitný systém a vývoj vášho dieťatka. Zázraky prírody nás denne inšpirujú v hľadaní nových ciest, ako zlepšiť dojčenskú a batoľaciu výživu. Vďaka inovatívnym technológiám uchovávame to najlepšie z prírody.

Myslíme na prírodu, preto sme vyvinuli balenie, ktoré je ekologické

  • Balenie je šetrné k prírode, plne recyklovateľné
  • Naše továrne využívajú 100 % energie z obnoviteľných zdrojov“
Nutrilon

Dávkovanie Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™

Vek deťaťa

Min. počet dávok na deň (24 h)

6–8 mesiacov

5 × 200 ml alebo 4 × 266 ml

9–10 mesiacov

4 × 200 ml alebo 3 × 266 ml

11–12 mesiacov

3 × 200 ml alebo 2 × 266 ml

     

Príprava jednej dávky

Množstvo vody

Počet odmeriek na jednu dávku

200 ml 180 ml 6
266 ml 240 ml 8

Odporúčané množstvo mlieka denne je orientačné. 

100 ml Nutrilon 2 Profutura Cesarbiotik™ = 90 ml prevarenej vody + 3 zarovnané odmerky = 285 kJ (68 kcal). 

1 zarovnaná odmerka = 4,7 g sušeného prášku.

Nutrilon

Návod k príprave Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™

nutrilon

Vysterilizujte všetok používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Na zachovanie priaznivých účinkov Bifidobacteria breve v dojčenskom mlieku dodržujte pri príprave striktne teplotu prevarenej vody do 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na zadnej strane) vlejte do vysterilizova­nej fľaše.

Nutrilon

Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou špeciálneho plastového pásika vo vnútri obalu.

Nutrilon

Do fľaše s vodou pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na zadnej strane).

Nutrilon

Ihneď po uzavretí fľaše ju dôkladne pretrepte 10 sekúnd vo zvislej polohe.

Nutrilon

Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte.

Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ – seznamte se s novinkou
Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ – seznamte se s novinkou
Nutrilon

Zloženie

Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový, slnečnicový), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacha­ridy (z mlieka) ), mliečna bielkovina, fruktooligosacha­ridy 0,6 %, rybí olej, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, citrónan sodný, 2´fukosyllaktóza, chlorid cholínu, citrónan chlór, citrónan chlórečnan horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), taurín, inositol, Bifidobacterium breve M-16V, síran železnatý, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, cytidín 5'-monofosfát, antioxidant (askorbylpalo­dinát5,‚askor­bylpalmitát), '-monofosfátu, L-karnitín, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5‘-monofosfátu, síran meďnatý, DL-α-tokoferyl acetát, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydroxychlorid glutámová (kyselina listová), síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín.

Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Bifidobacterium breve M-16V 3×107 cfu/g.

Dôležité upozornenie

Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Potravina pre zvláštnu výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIKTM 2 má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy, nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by sa malo prijímať len na radu nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, v závislosti od individuálneho rastu a rozvojových potrieb konkrétneho dojčaťa. Pre zdravie dojčiat je dôležité dodržiavať návod na prípravu a uvedené odporúčania. Nutrilon podporuje odporúčanie WHO – plné dojčenie v prvých 6 mes. veku a pokračovanie až do 2 rokov a ďalej, spolu so zavádzaním bezpečnej a vhodnej doplnkovej stravy. Pripravenú stravu spotrebujte do dvoch hodín, potom zlikvidujte. Neohrievajte stravu v mikrovlnnej rúre, aby ste predišli obareniu dieťaťa v dôsledku nerovnomerného ohriatia. Vyvarujte sa dlhému kontaktu mliečnej výživy so zúbkami – zvyšuje riziko výskytu zubného kazu. Starajte sa pravidelne o zúbky dieťaťa, najmä pred spaním. Požiadajte o radu zubného lekára. Po každom použití obal vždy starostlivo uzavrite a uchovávajte ho na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke).

Nutrilon

Zloženie

Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový, slnečnicový), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,9 %, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), mliečna bielkovina, fruktooligosacharidy 0,6 %, rybí olej, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, citran sodný, 2´fukozyllaktóza, cholín chlorid, citran draselný, chlorid horečnatý, kyselina L-askorbová, hydrogenfosforečnan horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), taurín, inozitol, Bifidobacterium breve M-16V, síran železnatý, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5‘-monofosfátu, cytidín 5´-monofosfát, antioxidant (askorbylpalmitát), adenozín 5‘-monofosfát, sodná soľ inozín 5‘-monofosfátu, L-karnitín, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5‘-monofosfátu, síran meďnatý, DL-α-tokoferyl acetát, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín.
Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.
Bifidobacterium breve M-16V 3x107 cfu/g.

Pozrite tiež ostatné produkty značky Nutrilon, ktoré nájdete v kategóriách Matka a dieťa, Detská výživa a nápoje a Pokračovacie dojčenské mlieka (2). Tovar hodnotilo 43 zákazníkov a 100 % z nich by ho odporúčalo aj ostatným. Produkt je v súčasnosti v zľave 11 %. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Pokračovacie dojčenské mlieka (2).

EAN8718117612857
ZnačkaNutrilon
Produktová radaNutrilon Profutura
Veľkosť balenia800 g
Vek6 - 18 mes.
Vlastnosti  Bez palmového oleja
Originálny názovNUTRILON 2 PROFUTURA CESARBIOTIK 800G 6-12M.181860