Eucerin DERMO-PURIFYER jemný čistiaci peeling 1x 100 ml

Peeling pre problematickú pleť s jemnými mikročiastočkami pre dôkladné …

Zobraziť viac

Peeling pre problematickú pleť s jemnými mikročiastočkami pre dôkladné čistenie pórov. Eucerin Jemný čistiaci peeling DermoPURIFYER uvoľňuje póry, pomáha predchádzať tvorbe komedónov a vyhladzuje pleť.

Tento produkt nie je momentálne dostupný.

HLAVNÉ INGREDIENCIE

KYSELINA MLIEČNA
PÍLINGOVÉ MIKROČIASTOČKY

VLASTNOSTI

Bez olejových zložiek, Komedolytický

Eucerin Jemný čistiaci peeling DermoPURIFYER používajte raz týždenne ako súčasť programučistiacej a ošetrujúcej starostlivosti o problematickú pleť. Jeho zloženie s kyselinou mliečnou pôsobí priamo tam, kde nečistoty vznikajú. Peelingové mikročiastočky dôkladne čistia póry, odstraňujú nečistoty a odumreté kožné bunky - nedráždia však a nevysúšajú pleť. Bez obsahu olejových zložiek. Po použití peelingu je pleť viditeľne čistejšia, hladšia a znateľne jemnejšia na dotyk.

KLINICKÉ ŠTÚDIE:

V apríli až júni 2005 sa 16 ženských a 4 mužskí pacienti vo veku 13-34 rokov (priemerný vek 18,5) zúčastnili otvorenej štúdie v Nemecku. Šesťtýždenná liečba testovala účinnosť Eucerin Jemného čistiaceho peelingu DermoPURIFYER.

KĽÚČOVÉ ZÁVERY :

Veľmi pozitívny vplyv na celkový stav pleti pri pravidelnom používaní.
Preukázaná veľmi dobrá kožná znášanlivosť u pacientov s problematickou, aknóznou pleťou a s miernou formou acne comedonica.

INGREDIENCIE:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Myreth Sulfate, Polyethylene,Kyselina mliečna, Glycerín, Sodium Chloride, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mannitol, Microcrystalline Cellulose, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2,Benzophenone-4, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, CI 77289

POUŽITIE

  • Naneste peeling na pleť tváre a jemne masírujte.
  • Dôkladne opláchnite.
  • Vyhnite sa kontaktu s očami.

Pozrite tiež ostatné výrobky značky Eucerin, ktoré nájdete v kategóriách Kozmetika, Starostlivosť o pleť a Telová kozmetika.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

EAN4005800062520
ZnačkaEucerin
Produktová radaEucerin Dermopurifyer
Farmakoterapeutická skupinaKozmetika
Veľkosť balenia100 ml
Cesta podaniaDermatologicky - na pokožku
PrePre dospelých
Na čo jeNa akné
Typy pletiMastná a problematická pleť
Originálny názovEucerin DERMO-PURIFYER jemný čistiaci peeling 1x100 ml