Nuk cumlík SENSITIVE BOX utišujúci silikón rôzne farby

Originálny tvar NUK založený na prirodzenom tvare ženského prsníka počas …

Zobraziť viac

Originálny tvar NUK založený na prirodzenom tvare ženského prsníka počas dojčenia

Tento produkt nie je momentálne dostupný.
  • Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

    Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

  • Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

    Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

  • Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

    Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

NUK Cumlík Sensitive, 0-6 mesiacov

  • 100% extra mäkký silikón, obzvlášť jemný.
  • Originálny tvar NUK založený na prirodzenom tvare ženského prsníka počas dojčenia.
  • Extra jemná cumlík znižujúce riziko zlého vývoja zúbkov a čeľustí.
  • 0-6 mesiacov, neobsahuje BPA, 1 ks v balení.
  • Dostupný v 4 pastelových farbách - ružová, fialová, modrá, mentolová. Pri objednávke je potrebné uviesť požadovanú farbu do poznámky v objednávke.


Cumlík NUK Sensitive: Obzvlášť šetrný pre naše najmilovanejšiu

Keď sa bábätko narodí, jeho citlivá pokožka je obzvlášť chúlostivá. Práve preto sme v spoločnosti NUK vyvinuli Cumlík NUK Sensitive Silicone ako základný výbavičku pre bábätko. Tento cumlík je vyrobený zo 100% extra mäkkého silikónu, a preto je obzvlášť citlivý k chúlostivé pokožke bábätka. Vďaka svojmu flexibilnému a ľahko zakrivenému tvaru padne bábätku na jeho malý tvár ako uliaty. Okrem toho nos nie je zakrytý, a preto sa našim milovaným dobre dýcha.

Cumlíky NUK Sensitive Silicone sú dostupné v rôznych farbách. Dizajn silikónových cumlíkov je svieža a univerzálny, aby každá varianta dobre ladila s akýmkoľvek oblečením. Malé úsporné balenie tiež slúži ako praktické cestovné puzdro, ktoré možno použiť na sterilizáciu cumlíka v mikrovlnnej rúre. Cumlík je vhodný pre novorodené bábätká a malé objaviteľa až do veku 18 mesiacov. Tým naším milovaným poskytneme obzvlášť jemný štart do ich vzrušujúceho života!

Vzhľadom k tomu, že začiatok života našich maličkých je obzvlášť vzrušujúce, je pre nás obzvlášť dôležité, aby sa vždy cítili dobre a mohli sa slobodne rozvíjať. Špeciálny tvar našich cumlíkov prináša skvelý pocit - cumlík je nielen veľmi mäkká, ale tiež podobná matkinom prsníka počas dojčenia. Tento tvar podporuje prirodzené sacie pohyby, ktoré hrajú dôležitú úlohu nielen pri jedle, ale aj v učení sa dôležitým zručnostiam. Počas tohto inštinktívneho procesu bábätka koordinujú rad svalov a súčasne je trénujú. Tieto svaly potrebujú neskôr k správnemu prehĺtanie, žuvanie a rozprávanie.

Ako naše milovaná bábätka rastú, rastú aj ich čeľuste a poschodia. Preto sú cumlíky NUK Sensitive Silicone dodávané v dvoch veľkostiach, aby sa mohla zvoliť správna veľkosť podľa veku pre danú fázu rastu. Vďaka svojmu tvaru, veľkosti a materiálu sa extra mäkká cumlík cumlíka pohodlne prispôsobí pusinke bábätka a ponechá dostatok miesta pre sacie pohyby, rovnako ako pre jazyk a zúbky. To znižuje riziko zlého vývoja zúbkov a čeľustí.

Vyskúšajte tiež ostatné výrobky značky Nuk, ktoré nájdete v kategóriách Cumlíky, Matka a dieťa a Spinkanie. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Cumlíky pre deti 0-6 mesiacov.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

Upozornenie:
Upozornenie: Z hygienických dôvodov tovar nemožno vrátiť, a to ani v lehote 14 dní od zakúpenia.
EAN4008600337119
ZnačkaNuk
Vlastnosti  Bez BPA
Materiál cumlíkov a náustkov  Silikón
Vek0 - 6
Farba cumlíku  Pre chlapcov
Farba  Fialová  Modrá  Tyrkysová  Ružová
Tvar cumlíka  Fyziologický / symetrický
Originálny názovNUK cumlík SENSITIVE BOX utišujúci silikón rôzne farby 1x1 ks