Zloženie
- Škrob vyrobený z koreňa manioku (tapioka), prosová múka, melivo z vonkajších šupiek plodov skorocelu indického, ľanová múka, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ
Návod na použitie
- K 75 g vlažnej vody pridáme 10 g čerstvo vylisovanej citrónovej štavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešame
- Pridáme 70 g bezlepkovej múčnej zmesi na bagety a pomocou ručného mixéra cesto dôkladne spracujeme
- Vypracované cesto posypeme múkou a rukami prepracujeme ešte raz
- Potom vyformujeme bagety ľubovolnej veľkosti, vrch bagiet hlboko zarežeme, potrieme roztaveným kokosovým tukom a poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie
- Vypracované bagety necháme odstáť 5 minút
- Nedávajte do ohňovzdornej misy
- Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov 35 minút
Pozrite tiež ďalšie výrobky značky Žitnoostrovská bezlepková pekáreň Best of, ktoré sú v kategóriách Bezlepkové potraviny, Bezlepkové pečivo a Bezlepkové zmesi. Výrobok je v zľave 18 %. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Bezlepkové zmesi.
EAN | 8588007096162 |
Značka | Žitnoostrovská bezlepková pekáreň Best of |
Veľkosť balenia | 1000 g |
Forma | Zmes |
Alergeny | Bez lepku Bez vajec Bez mlieka Bez sóje |
Forma potravín | Sypká zmes |
Originálny názov | Bezlepková múčna zmes na bagety (1000g) |