Hami Mliečna kaša krupicová s vanilkovou príchuťou na dobrú noc (od ukonč. 6. mesiaca) 225 g

Potravina v prášku na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného …

Zobraziť viac

Potravina v prášku na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 6. mesiaca.

Tento produkt nie je momentálne dostupný.

Obsahuje obilniny (pšeničnú krupicu), ktoré su prirodzeným zdrojom energie. Jedna porcia kaše denne tak pomáha postupne zavádzať nové chute obilnín či ovocia do jedálnička a podporuje imunitný systém a zdravý vývoj dieťaťa. Hami mliečna kaša krupicová s vanilkovou príchuťou je vhodná na večeru alebo raňajky. Obsahuje vitamíny A, C a D prispevajúce k normálnej funkcii imunitného systému, vitamín D a vápnik potrebné pre normálny rast a vývoj kostí u detí. Vitamíny A, D a vápnik podľa požiadaviek legislatívy.

Vlastnosti:

  • Obsahuje vitamíny A, C, D
  • Bez konzervačných látok a palmového oleja

Použitie

Do taniera alebo misky sa naleje 160 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá vychladnutej na 50 °C. Za stáleho miešania (šľahania vidličkou) sa pridá 4-5 polievkových lyžíc (celkom 40 g) kaše Hami. Hustota kaše sa môže podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku. Dôkladne sa premieša a nechá chvíľu odstáť. Na prípravu použite vždy len suchú lyžicu. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú. Nedojedenú porciu už opätovne nepodávajte, zlikvidujte ju.

Upozornenie

Potravina má byť len súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Dôležité je dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote (max. 25 °C). Po každom použití obal riadne uzavrite a uchovávajte na suchom mieste (nie v chladničke)! Po otvorení spotrebujte do 3-4 týždňov.

Vyskúšajte tiež ďalšie produkty značky Hami, ktoré sú v kategóriách Matka a dieťa, Detská výživa a nápoje a Mliečne kaše. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Mliečne kaše.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

EAN5900852047961
ZnačkaHami
Veľkosť balenia225 g
Vek>6 mes.
Vlastnosti  Bez konzervačných látok  Bez palmového oleja
Originálny názovHAMI KAŠA mlieč. krupicová s Vanilkou na Dobrú noc 225 g (od 6M+) 597546