Receptúra je obohatená o železo a probiotické baktérie Bifidus BL. Jednoduchou prípravu ocenia hlavne rodičia.
- Bifidus BL - priateľské probiotické baktérie
- IRON + - receptúra obohatená o železo
- Dôležité vitamíny a minerálne látky (obsah vitamínu A a D v súlade s požiadavkami legislatívy)
- Jedinečná kombinácia obilnín
- Jednoduchá a rýchla príprava
Zloženie
- Múky 99 % (pšeničná 86 % - časť enzymaticky hydrolyzovaná, jačmenná 3 %, kukuričná 3 %, ražná 3 %, ciroková 1 %, ryžová 1 %, ovsená 1 %, prosová 1 %)
- Minerálne látky (uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinočnatý, jodid draselný)
- Vitamíny (C, E, niacín, B1, A, B6, kyselina listová, D)
- Aróma
- Baktérie mliečneho kvasenia (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 1 x 10⁶ KTJ/g prášku na konci minimálnej trvanlivosti)
- Môže obsahovať mlieko
Príprava
Pridajte mlieko
- Pred prípravou kaše si umyte ruky. Skontrolujte čistotu všetkých nádob.
- Ohrejte 160 ml dojčenského mlieka (napr. Beba) asi na 40 °C.
- Nalejte odmerané množstvo (160 ml) ohriateho mlieka do misky. Vyššia teplota by zničila prospešné baktérie mliečneho kvasenia.
- Za stáleho miešania vsypte 25 g kaše (4 polievkové lyžice).
- Premiešajte vidličkou a nechajte asi pol minúty stáť. Znovu premiešajte.
Tabuľka dávkovania
Vek dieťaťa / Kaša / Ohriate mlieko Beba / Počet porcií v balení
6. mesiac / 25 g* / 160 ml / 10
*4 polievkové lyžice
Určené na kŕmenie lyžičkou.
Skladovanie
Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Po príprave stravy obal dôkladne uzatvorte a uschovajte v suchu pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 3 týždňov.
Vyskúšajte tiež ostatné výrobky značky Nestlé, ktoré nájdete v kategóriách Nemliečne kaše, Matka a dieťa a Detská výživa a nápoje. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Nemliečne kaše.
EAN | 8410100084602 |
Značka | Nestlé |
Vek | >6 mes. |
Pre | Pre kojencov |
Veľkosť balenia | 250 g |
Originálny názov | Nestlé Nemliečna kaša Osemzrnná 1x250 g |
Na stiahnutie | Pred použitím lieku si pozorne prečítajte písomnú príbalovú informáciu |