Sebamed anti-stretch 200ml

Sebamed krém pôsobí proti striám a je prevenciou ich nového vzniku v …

Zobraziť viac

Sebamed krém pôsobí proti striám a je prevenciou ich nového vzniku v tehotenstve aj po pôrode. Zabraňuje vzniku nových strií, redukuje existujúce strie a pomáha obnoviť spojivového tkaniva.

Tento produkt nie je momentálne dostupný.
  • Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

    Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

  • Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

    Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

  • Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

    Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

Krém proti striám redukujúca strie a zabraňujúci ich novému vzniku v tehotenstve aj po pôrode. Seba med krém proti striám redukuje strie a zabraňuje ich novému vzniku v tehotenstve aj po pôrode. Slúži ako podporná terapia pre starostlivosť o pleť pri chudnutí, obezite, liposukciu, mezoterapiu alebo pri zmenšenie prsníkov.

Zloženie

Obsahuje efektívne a jedinečnú zmes aktívnych látok (olej z avokáda, bambucké maslo, extrakt z tigrej trávy, peptidy a olivový olej), ktoré zlepšujú prispôsobenie spojivového tkaniva pri zmenách objemu tela a zabraňujú tak zničeniu ich štruktúry. Hodnota pH 5,5 navyše podporuje funkciu ochranného kyslého plášťa pokožky. Krém je vhodný na oblasť pŕs, brucha, bokov a stehien. Unikátna formula: Zabraňuje vzniku nových strií, redukuje existujúce strie, pomáha obnoviť spojivového tkaniva.

Použitie

Vmasírujte krém 2krát denne do kože na postihnuté miesta. Aplikujte od začiatku tehotenstva až do pár týždňov po pôrode. Môže byť použité aj pri dojčení. Nevytvára škvrny na oblečení. Kompatibilný so sonogramu. Môže byť použitý aj ako masážny krém.

Zloženie

Aqua, olej Persea gratissima, cetearyl olivát, sorbitan olivát, glycerín, maslo Butyrospermum parkii, cetyl palmitát, asiatikozid, kyselina asijská, kyselina madecasová, palmitoyl tripeptid-1, palmitoyl tetrapeptid-7, koko-glukozid, karbomér, sklerotiová guma, xantánová guma, butylénglykol, laktát sodný, kyselina citrónová, hydroxid sodný, parfum, fenoxyetanol, benzoan sodný.

Pozrite tiež ďalšie výrobky značky Sebamed, ktoré nájdete v kategóriách Kozmetika, Strie a celulitída a Telová kozmetika. Výrobok kúpite so zľavou 0 %. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Strie a celulitída.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

EAN4103040921963
ZnačkaSebamed
Forma  Krém
Originálny názovSebamed anti-stretch 200ml