GS Dormian rapid 20cps súťažná edícia 2019 20 kapsúl

Unikátny prípravok, vhodný pri ťažkostiach so spánkom a zaspávaním, teraz so …

Zobraziť viac

Unikátny prípravok, vhodný pri ťažkostiach so spánkom a zaspávaním, teraz so súťažou o 500 hrejivých ovečiek. Navyše 10% zľavu na produkty Tefal, Rowenta a Krups získava každý!*

Tento produkt nie je momentálne dostupný.
  • Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

    Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

  • Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

    Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

  • Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

    Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

Nečakajte na zaspanie. Zaspite! GS Dormian Rapid ako výživový doplnok obsahuje vysoké množstvo účinných látok valeriány lekárskej (500 mg v dennej dávke) a vysoké dávky extraktov medovky, chmeľu a mučenky. Látky týchto extraktov napomáhajú prirodzenému zaspávaniu. Vďaka vyváženej kombinácii všetkých týchto látok je tak zaručená stabilná účinnosť prípravku. Užívanie prípravku GS Dormian Rapid je bezpečné a nenávykové. Môžete ho užívať aj dlhodobo.

Zloženie

Extrakt z valeriány lekárskej, želatínový obal (želatína, glycerol), objemové činidlo (ryžová múka), extrakt z medovky lekárskej, extrakt z chmeľu otáčavého, extrakt z mučenky opletavej, protihrudkujúce látky (mastenec, kremičitan vápenatý, stearan horečnatý), farbivo (oxid titaničitý).

Výživová zložka V 1 kapsule
Valeriána lekárska (5:1 – 100mg) 500 mg
Medovka lekárska 50 mg
Chmeľ otáčavý 25 mg
Mučenka opletavá 25 mg

Odporúčané dávkovanie

Zvyčajne sa užíva podľa potreby 1 kapsula. Pri prvom užívaní odporúčame dávkovanie pol hodiny večer pred spaním. Pre lepší účinok je vhodné sa riadiť zásadami spánkovej hygieny.

Upozornenie

Nie je vhodné pre deti. Musí sa skladovať mimo dosahu detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávajte v suchu pri teplote 10–25 °C. Chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Nesmie sa užívať ako náhrada rozmanitej stravy. Výrobok je bez cukru, bez laktózy a bez glutenu.


*Súťaž s GS Dormian RAPID o hrejivé ovečky. Navyše ako darček máme pre každého súťažiaceho garantovanú výhru v podobe 10% zľavy na nákup výrobkov Tefal, Krups alebo Rowenta.

Žrebovanie hlavných výhier prebehne po skončení súťaže, a to najneskôr 12. 12. 2019. Výhercom budú po vylosovaní odoslané SMS správy s oznámením o výhre. Nezabudnite, že s každým novým súťažným balením sa môžete do súťaže zapojiť opakovane a zvýšiť tak svoju šancu na výhru. V prípade ďalších otázok sa na nás môžete obrátiť na emailovej adrese dormian-sutaz@gs.sk.

Skúste tiež ďalšie výrobky značky GS, ktoré sú v kategóriách Hlava, pamäť a duševná pohoda, Výživové doplnky a Spánok. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Spánok.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

Upozornenie:
Upozornenie: Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Výrobok neslúži ako náhrada pestrej stravy.
EAN8594032759033
ZnačkaGS
Produktová radaGS Dormian
Veľkosť balenia20 kapsúl
Forma  Kapsule
Režim výdaja  Doplnok stravy
Vlastnosti  Vhodné pri cukrovke  Bezgluténový výrobok  Bez laktózy
Na čo je doplnok  Na poruchy spánku
Originálny názovGS Dormian Rapid cps 1x20 ks