Frontline 2,5mg Antiparazitný sprej 250 ml

Frontline je fenylpyrazolový insekticíd a akaricíd.

Frontline je fenylpyrazolový insekticíd a akaricíd.

Tento produkt nie je momentálne dostupný.
  • Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

    Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

  • Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

    Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

  • Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

    Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

Určenie:
Ničenie bĺch, všeniek a kliešťov u psov a mačiek a ochrana týchto zvierat proti opätovnému napadnutiu uvedenými cudzopasníkmi.

Dávkovanie:
Základná dávka je 3 ml prípravku alebo 2 stlačenia aplikačnej pumpy na 1 kg hmotnosti zvieraťa. V závislosti na dĺžke srsti môže byť táto dávka zvýšená až na dvojnásobok t.j. 4 stlačenia aplikačnej pumpy na 1 kg hmotnosti zvieraťa.

Spôsob použitia:
Zo vzdialenosti asi 10 – 20 cm postriekať povrch celého tela zvieraťa v smere proti srsti. Vhodné je súšasne použiť kefu alebo hrabeň. Na ošetrenie hlavy a okolia očí nastriekajte prípravok na navlhčenú rukavicu a jemne vtierajte do srsti.
Ochrana proti opätovnému napadnutiu blchami trvá u psa od jedného do troch mesiacov a u mačky asi 6 týždňov. Proti kliešťom u psov trvá ochrana až 5 týždňov a u mačiek až 4 týždne.
Nedoporučuje sa kúpanie 48 hodín pred a po ošetrení. Frontline spray nezabrání všetkým kliešťom uchytiť sa, ale všetky kliešte usmrtí v nasledujúcich 24 – 48 hodinách, skôr ako dôjde k úplnému napitiu kliešťa a prípadnému prenosu choroby.

Vyskúšajte tiež ďalšie produkty značky Frontline, ktoré nájdete v kategóriách Drogéria, Veterina a Antiparazitiká. Frontline 2,5mg Antiparazitný sprej 250 ml je registrovaný v databáze ŠUKL pod kódom 960111802. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Proti blchám.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

EAN3661103014256
ZnačkaFrontline
ŠÚKL kód960111802
Cesta podaniaDermatologicky - na pokožku
Forma  Sprej
Režim výdaja  Veterinárne produkty
Veľkosť balenia250 ml
Vhodné pre zvieratá  Pre psy
Originálny názovFRONTLINE SPRAY kožný sprej, psy a mačky 1x250 ml