Čokoládová torta bez glutenu - Novinka ocenená zvláštnou cenou prezidenta Potravinárskej komory za najlepší inovatívny potravinársky výrobok roku 2014 v kategórii " Potraviny vhodné pre osoby s neznášanlivosťou lepku".
Zloženie: Cukor, ryžová múka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kúsky 11 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín ), zahusťovadlo (E1414, E415, E401), srvátka, emulgátor (E472b, E477, glukózový sirup, sójová múka , E450), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kypriace látky (E500, E450), soľ obohatená jódom a arómou. Výrobok môže obsahovať stopy vajec, suchých škrupinových plodov, sezamu a oxidu siričitého.
Hmotnosť: 430g
Výživové údaje v 100g výrobku:
Energia 1680 kJ / 402 kcal
Tuky 5,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 5,2 g
Sacharidy 83 g
z toho cukry 51 g
Bielkoviny 3 g
Soľ 0,7 g
Návod na použitie: Príprava torty: Zmes na korpus, vajce a vodu dáme do vyššej misky a šľaháme ručným šľahačom na najvyššom stupni 8 minút. Následne pridáme olej a krátko zašľaháme. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy (s priemerom 26 cm) vysypanej ryžovou múkou (ak nie som celiatikov, formu môžete vysypať bežnú múkou) a pečieme. Teplotu a dobu pečenia prispôsobíme podľa rúry (150 - 170 ° C, 40 - 50 minút). Po upečení oddelíme okraj formy a necháme korpus vychladnúť.
EAN | 8594019385453_2 |
Originálny názov | MUSLI DELIKATES BEZLEPKOVÉ S ČERVEÝM OVOCÍM 5x40 g |