Zloženie
- Škrob vyrobený z koreňa manioku (tapioka), prosová múka, melivo kokosovej hmoty získanej z procesu výroby kokosového tuku, melivo z vonkajších šupiek plodov skorocelu indického, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová
Návod napr. na prípravu palacinkového cesta
- 200 g bezlepkovej múčnej zmesi na pečenie, 3 vajcia, sladidlo podľa chuti, 1 dl roztaveného kokosového tuku, 250 ml bezlapktózového mlieka, 150 ml sódovej vody, štipka himalájskej soli
- Príprava: Všetky ingrediencie vymiešame dohladka a pripravíme si palacinky tradičným spôsobom
Vyskúšajte tiež ďalšie produkty značky Žitnoostrovská bezlepková pekáreň Best of, ktoré sú v kategóriách Bezlepkové potraviny a Bezlepkové zmesi. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Bezlepkové zmesi.
EAN | 8588007096483 |
Značka | Žitnoostrovská bezlepková pekáreň Best of |
Veľkosť balenia | 1000 g |
Forma | Zmes |
Alergeny | Bez lepku |
Forma potravín | Sypká zmes |
Originálny názov | Bezlepková múčna zmes na pečenie (1000g) |