ETA sušička potravín Brisa 1302.90000

Sušička potravín s unikátnym systémom sušenia, nastaviteľnou teplotou 35–70 °C,…

Zobraziť viac

Sušička potravín s unikátnym systémom sušenia, nastaviteľnou teplotou 35–70 °C, časovačom a 5 guľatými sitami vrátane sita na bylinky.

Môžete mať v utorok 9. 4.  viac info
Skladom u dodávateľa
V Pilulka Boxe už v utorok 9. 4. od 17:00
Pilulka Expresom už v utorok 9. 4. od 09:00
93,90 €
  • Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

    Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

  • Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

    Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

  • Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

    Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

Výkonná, ale šetrná sušička ovocia, húb a ďalších potravín ETA Brisa Vám uľahčí spracovanie letnej úrody zo záhradky, výrobu zdravých pochutín, bylinkových čajov a domácich koreniacich zmesí.

Tradičné postupy v modernom kabáte

Generáciami overený spôsob konzervácie potravín je vďaka sušičke ETA Brisa mnohonásobne jednoduchší a rýchlejší. Jej tvar, špeciálne dvojstenné prevedenie a unikátne rebrovanie plátov sú zárukou rovnomernej a plynulej cirkulácie vzduchu, a tým aj úspory času a energie. Znateľne nižšie je aj vynaložené úsilie – sušenie sa totiž zaobíde bez neustálej kontroly a nutnosti prekladania sušiacich plátov.

Na prehľadnom LED displeji pohodlne nastavíte požadovanú teplotu (35–70 °C) a časovač (0,5–19,5 hodín), na vypršanie ktorého vás upozorní zvukový signál.

Nasuší ovocie, mäso a bylinky

Okrem ovocia, zeleniny a húb je sušička ETA Brisa vhodná tiež na sušenie mäsa (domáce „jerky“) a rýb. O optimálne podmienky na sušenie byliniek sa potom postará špeciálne sušiace sito na bylinky s jemnejšou štruktúrou.

Prispôsobí sa množstvu surovín

Súčasťou balenia je 5 sušiacich sít s priemerom 32 cm, ktoré dohromady tvoria veľkú aktívnu sušiacu plochu (0,34 m2). Táto kapacita však nie je nijak limitujúca. Jednoducho si zvoľte, či zaplníte všetky sitá, alebo ich využijete menej. Pokiaľ by vám naopak ponúkaná plocha nestačila, ďalšie sitá môžete dokúpiť – ich maximálny počet je až 10.

Bez obáv a hluku

Moderná sušička ETA Brisa je opatrená ochranou proti prehriatiu a protišmykovými nožičkami pre lepšiu stabilitu na pracovnej ploche. Zostavenie všetkých komponentov je veľmi jednoduché, ovládanie intuitívne a údržba jednoduchá. Čerešničkou na torte je tichá prevádzka, ktorá vám po náročnom hubárčení či záhradkárčení dopraje zaslúžený odpočinok.

Technické parametre:

  • Regulácia teploty: Áno
  • Počet sušiacich plátov: 5
  • Otáčajúce sa sušiace pláty: Nie
  • Príkon sušičky ovocia: 500 W
  • Timer/Časovač: Áno

Vyskúšajte tiež ostatné produkty značky ETA, ktoré sú v kategóriách Elektro a Kuchynské spotrebiče. Produkt je v súčasnosti v zľave 0 %. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Sušičky ovocia.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

EAN8590393254576
ZnačkaETA
Originálny názov1302.90000 sušička potravín ETA