- Mandľová múka je jedna z najobľúbenejších surovín bezlepkového pečenia
- Mandle sú zdrojom niektorých vitamínov a minerálov, napríklad horčíka, fosforu, zinku, vápnika a vitamínu E
- Navyše obsahujú nenasýtené mastné kyseliny, ktoré pôsobia preventívne pri niektorých ochoreniach
- Bez glutenu, je preto vhodná pre ľudí s celiakiou
- má vynikajúce nutričné hodnoty s nízkym obsahom cukrov a vysokým podielom bielkovín, prospešných tukov a vlákniny
- Mandľová múka sa vyrába z lúpaných sladkých mandlí. Najskôr sa lisovaním zbaví tukov (oleja) a následne sa najemno pomelie
Použitie
Mandľová múka je vhodná pre akékoľvek pečenie. Používa sa na výrobu makronek, na zjemnenie korpusov (bisquit), lineckých ciest a podobne. Z tejto lahodnej mandľovej múky si môžete pripraviť celý rad dobrôt ako mandľové mlieko, domáci marcipán, makrónky, krémy a korpusy pre RAW torty.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energia |
2407 kJ, 575 kCal |
Tuky | 54 g |
Sacharidy | 20 g |
Bielkoviny | 20 g |
Vláknina | 11 g |
Voda max | 7 g |
Zloženie
Jemná múka mletá z blanšírovaných (lúpaných) sladkých mandlí.
Obsah balenie
250 g
Krajina pôvodu
Sicília
Pozrite tiež ďalšie produkty značky Health link, ktoré sú v kategóriách Bezlepkové potraviny, Potraviny a Potraviny, nápoje. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Mandľové múky.
EAN | 8594046602264 |
Značka | Health link |
Veľkosť balenia | 250 g |
Vlastnosti | BIO Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky Bezgluténový výrobok |
Alergeny | Bez lepku |
Forma potravín | Sypká zmes |
Originálny názov | Health Link Múka BIO mandľová 250g |