ETA Váha kuchynská Nutri Vital 079090000

Nutričná váha ETA NUTRI VITAL so smart aplikáciou NUTRI VITAL sleduje a …

Zobraziť viac

Nutričná váha ETA NUTRI VITAL so smart aplikáciou NUTRI VITAL sleduje a zaznamenáva hodnotu vášho jedálnička. Zoznam 470 potravín + možnosť uložiť vlastnú.

Môžete mať vo štvrtok 9. 5.  viac info
Skladom u dodávateľa
V Pilulka Boxe už v piatok 10. 5. od 12:00
Pilulka Expresom už vo štvrtok 9. 5. od 12:00
32,90 €
  • Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

    Najspoľahlivejšia internetová lekáreň na Slovensku

  • Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

    Viac ako 1 milión spokojných zákazníkov

  • Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

    Cez 40 000 produktov v ponuke skladom

Na maximálne využitie funkcií inteligentnej, nutričnej váhy ETA NUTRI VITAL je potrebný smartfón tzv. smartphone, na ktorom beží naša aplikácia Nutri Vital. Jedine pomocou smartfónu a tejto aplikácie si možno prehľadne strážiť skladbu vážených potravín. Bez smartfónu a aplikácie Nutri Vital váha plní iba svoju základnú funkciu – zobrazovanie hmotnosti potravín.

V zdravom tele, zdravý duch

ETA NUTRI VITAL je jedinečný pomocník pre všetkých, ktorí sa usilujú o lepšiu postavu, držia diéty, alebo potrebujú strážiť skladbu prijímaných potravín. Váha v kombinácii s unikátnou smart aplikáciou NUTRI VITAL pomáha sledovať a zaznamenávať nutričnú hodnotu vášho jedálnička.

Aplikácia NUTRI VITAL

Aplikácia má zoznam nutričných hodnôt pre viac ako 470 položiek potravín. Pri každej surovine vám zobrazí obsah bielkovín, tuku, sacharidov, vlákniny, soli a energetickú hodnotu (v Kcal aj KJ). Sčítať môžete aj jednotlivé suroviny navzájom. Priestor máte aj na vytvorenie vlastného zoznamu surovín vrátane nutričných hodnôt. Aplikácia navyše umožňuje sledovanie histórie váženia.

Inteligentné funkcie

Samozrejme nechýbajú základné funkcie nulovania a dovažovania, a taktiež umožňuje meranie v iných jednotkách, akým je napríklad objem tekutín. Unikátna smart aplikácia NUTRI VITAL je kompatibilná s Android 4.4. a novšími verziami, iPhone4S a iOS 8.0 a pre novšie operačné systémy. Energeticky úsporná Bluetooth bezdrôtová technológia umožňuje prenos nameraných dát do dietetickej aplikácie NUTRI VITAL vo vašich chytrých zariadeniach. Všetky informácie tak budete mať uložené pre aktuálne aj budúce vyhodnocovanie. Váha navyše váži s presnosťou na 1 gram.

Jednoduché ovládanie

Váha má dotykové ovládanie s prehľadným LCD displejom. Môžete si nastaviť meranie v rôznych jednotkách g/oz/lb:oz/ml/fl´oz. Je z nerezu a ľahko ju uschováte vďaka tenkému slim designu. Váha funguje počas prevádzky 2 ks batérií typu CR2032, ktoré sú súčasťou balenia.

Technické parametre:

  • TARE Áno
  • Maximálne zaťaženie 5 kg
  • Presnosť váženia 1 g
  • Výpočet nutričných hodnôt Áno
  • Typ batérie CR2032
  • Misa na váženie Nie
  • Počet batérií 2

Skúste tiež ďalšie výrobky značky ETA, ktoré sú v kategóriách Elektro, Kuchynské váhy a Kuchynské spotrebiče. Výrobok kúpite so zľavou 0 %. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Kuchynské váhy.

Ohodnoťte tento produkt ako prvý.

EAN8590393260874
ZnačkaETA
PrePre dospelých
Originálny názov0790.90000 kuchynská váha ETA